Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt återvänder

 

om du väljer att hata
hata då minsta möjliga tid

om du väljer att älska
älska då mesta möjliga tid

för allt återvänder
till avsändaren
förr eller senare

och ju intensivare känsla
desto mer mångdubblas den
under sin återfärd...

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-04 18:54



Bookmark and Share


    Johan Nordfält
Livets mening fångade i några få ord.
Enkelt och koncist...
2007-08-10

  Last Word Spoken
usch det lät ju inte bra det!
2007-08-04

  drakbruden VIP
Visst är det så.....det vi ger ut får vi igen....var det någon som sa...fast vad vore hat utan kärlek ;)
2007-08-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind