Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg;

När du för gott gått bort

finns aldrig chans till bättre lott




Känslomässig förstoppning

Något vill komma ut

men tårar har tagit slut

Någon vill finna frid

men finner inte tid

Finner ingen ro

i sök efter sin egen tro

Något säger stopp

kvar finns inget hopp

Ännu en själ ger upp

Ett sista andetag

från någon som var för svag

För svag för att klara livet

undvika det slutliga klivet

 

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 12:16



Bookmark and Share


    Collection
Rysningar, varje gång jag läser dina texter kommer det rysningar. Du träffar mitt hjärta!
2008-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen