Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Månhjärtas skafferi...


Joker eller Ess

 

Livets svåra drag
dessa omöjliga val
på livets hårda spelplan


Väljer jag ett Ess
eller
är det en Svart Joker




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 153 gånger
Publicerad 2007-08-29 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind