Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Månhjärtas skafferi... min Svarta Joker...


Mörkrets ord

 

en ordbödel
vandrar i mitt inre
hemlig, ljusskygg
gömmer sig
i dunkla gränder

smider planer
mörka och låga
sprider skuld och plåga

men i livets utsökta
självsaneringssystem
sprängs det mörka en dag
av sin egen heta laddning

förvandlas till stjärnstoff


mull blir till blommor
felsteg blir till stjärnor




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-29 19:37



Bookmark and Share


  LUTHER
Man ser värkligen skillnaden fram för sig, dyster från böjan och sen som en bomb så blir den vacker och glad.
Jag gillade den här.
2007-09-18

  Catrin
Gillar denna starkt, avslutningen är suverän!!!
2007-08-29

  drakbruden VIP
Wow den här gillar jag väldigt! Och jag gillar verkligen ordbödeln och dess känsla.....
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind