Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hm, spånar lite...


Något är på G

 

en vidsynt, insiktsfull
mycket skönare värld
ska bubbla upp en dag

underifrån

en läkande kraftfull
livskomposition
sjudande inom oss


något är på G
djupt inifrån
våra glömda skikt

och det är vi
som låter det ske

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-07 18:59



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Äntligen en glad, positiv dikt! Gladde mig.
2007-09-07

  Söder
Bra! Helt rätt...
2007-09-07

  Maria Zena Viklund
fint!
2007-09-07
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind