Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett offer för mig själv

Varje kväll vaknar en demon i mig

Varje kväll väcker demonen ångsten

Vaje natt blir en oro

Varje morgon blir mörk

Alltid missar jag soluppgången

Varje dag blir en tröttsamhet

Vissa eftermiddagar upptäcker jag solen

Men då väcks snart demonen

som ondskefullt väcker ångest

genom att sätta mina egna känslor på spel

Och snabbt går solen ner...




Fri vers av Bissen
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 13:23



Bookmark and Share


  Just Emotions
så stark.. jag hittar inte orden.. jättebra..
2007-10-17

  aftermath
svart text i flera lager
funderar över det som står mellan raderna..
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen