Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månhjärtas skafferi... Oktober 2005


Du Tomten!

 

Är du igång med julklappsfabriken ännu?

Du - jag önskar mig
inga hårda klappar i år
jag önskar mig bara en ny värld...

där fönstren är runda
dörrarna olåsta
där krig är utrotat
sämja var mans rätt


Jag önskar mig en värld...

där rädsla är fiction
och kärlek ett faktum
där rättsinne är ingjutet
och falskhet ett okänt begrepp


En ny värld Tomten
är det för mycket begärt?




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-22 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind