Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka stunder

Det har funnits dagar

då livet har hängt upp sig

Stunder som aldrig tyckts ta slut

Det finns platser jag aldrig glömmer

Känslor som aldrig hittade ut

 

Kroppen och såren har läkt

Men hjärtat har delats itu

Tiden har hunnit ifatt mig

Då har kommit till nu

 

Det finns människor som jag aldrig mötte 

Många handlingar som jag aldrig förstod

Tankar som aldrig tilläts yttras 

Möjligheter jag aldrig tog

 

Stunder av misstag kommer att ske igen

De kommer hänga över var dag

Mörka minnen runt hörnet

När jag gråter mig tilll sömns

så liten, så ensam, så svag 

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-02 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen