Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...Även du har en tid där framme...


Även du har en framtid...

Vill du gå miste om den?

Vill du gå miste om dessa stunder?

-Mysiga stunder

-Galna stunder

-Lyckliga stunder

stora som små?

Vill du hoppa över detta?

Ditt liv?

utan att först uppleva det

som finns runt hörnet?

 

Om inte kraften är med dig idag

Vila en stund

eller flera stunder

Känn inte att du slösar bort ditt liv på vila

Ditt liv slösas bara bort

om du inte ger det en andra, tredje, fjärde chans

...och en till chans

 

Om du dör idag

får du aldrig en andra chans

att göra något mer av ditt liv

i denna värld

För ditt liv är borta

Kvar är bara död

Tomrum

Dör du

dödar du en hel värld

 




Fri vers av Bissen
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-31 12:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen