Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...Skriven 1/11...


En Ny Tid

Det jag gjorde

kände

skrev

och sa igår

känns nu borta

Så långt borta

 

Det är en ny tid nu

Tid att växa en bit till

Tid att lära

Tid att vara stark


Inte trycka på "off"

trots nederlag

efter nederlag

Måste fortsätta gå

i motvind


om än ensam

om än väldigt ensam

 

Det är tid nu

att stå upp i stormen




Fri vers av Bissen
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-05 14:04



Bookmark and Share


    Collection
Du får ha något att luta dig emot, glöm inte det.
Jag älskar den precis som allt annat du skriver!
2007-11-07

    Porslinsdockan
Kraftfullt
och
hoppfullt
2007-11-07

  the_qeen
jättebra skrivet
2007-11-06

  Just Emotions
fantastiskt bra skrivet...
2007-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen