Vart går bristningsgränsen på bristningen...?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart går bristningsgränsen på bristningen...?




När \"värktabbisarna\" inte verkar...

Ibland kan det vara svårt att veta

varför det onda gör så ont

När smärta och gråt blir för mycket

vart befinner jag mig då?

Vart är jag då?

Vart är du då?

Ibland är det svårt att få klarhet i

om man verkligen lever eller redan är död

Eller om verkligheten bara är en mardröm

medan mardrömmarna som jagar

är verkligheten? 

Ibland funderar man på om man inte hellre

vill vara i det

än att stå bredvid det

 




Fri vers av Bissen
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-11-12 13:39



Bookmark and Share


  Patrik Andersson
Det är inte lätt att veta om man ska leva livet och jaga drömmen eller tvärtom.....
2007-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen