Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade päls och klor

 

Tänk om
jag hade päls

Inga bekymmer
med varken snöstormar
eller "the look"

Tänk om
jag hade klor
och trampdynor

Inga bekymmer
med varken våldsmän
eller fotbeklädnader

Tänk om
jag hade huggtänder

Inga bekymmer
med varken angrepp
eller att fylla kistan

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-15 09:29



Bookmark and Share


  Markattan
Mmm, med päls och klor skulle livet levas på en helt annan nivå och i en helt annan takt ;o)
2008-02-01

  Catrin
En god tanke... men jag tror du hade fått andra bekymmer : )
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind