Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna lilla text i ett bortglömt skafferi...


sinnligt gym

 

hjärtat sträcker sig ständigt

efter livets skönaste

energiberusning




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-11-15 22:05



Bookmark and Share


  Catrin
mmh låter som en klar sanning, läckert!
2007-11-16

    ej medlem längre
JA! Så länge gymmet är sinnligt vill jag deltaga...*L*
Kanon liten text!!:)
2007-11-15
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind