Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Månhjärtas skafferi...


Känsloparabol

 

måste bygga om mig
rikta min kanalväljare
mot annat håll

måste ställa om
min känsloparabol
nu snurrande blint

måste stanna, vända om
pejla in en helt annan värld

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-20 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind