Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under denna tunga tid...


Till dig; Mitt hjärta

 

 

Var dag har jag bett för dig

Var kväll har jag tänt ett ljus för dig

Var natt har jag drömt om dig

Var morgon har du varit den första jag tänkt på

 

Var gång jag blundade så är det dig jag såg

Vid var tår önskade jag dig glädje och välfärd

Var timme saknade jag dig

 

Var minut finns du inom mig

var sekund värmer du mitt hjärta

Var stund sänder jag dig tusen tankar

 

 




Fri vers av Bissen
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-11-28 16:16



Bookmark and Share


  Malinboll
Jättefin! Den berör! Får en liten tår i ögat när jag läser den! Riktigt bra skriven!! :)
2008-04-02

    Cammo
söt text. jag gillar den verkligen.

\"Var dag har jag bett för dig

Var kväll har jag tänt ett ljus för dig

Var natt har jag drömt om dig

Var morgon har du varit den första jag tänkt på\"

Jättefin
2007-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen