Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...jag vet också att kärleken gör ont... För ont. För ofta...


När ärligheten blir för sann

 

Du uppskattar ärlighet

Du säger att du vill veta sanningen

men kära du

det vill du ju inte alls

 

Du vill inte veta

att det gör ont i mig

varje gång ni ser på varandra

varje gång ni rör vid varandra

varje gång ni tar varandras hand

och kysser varandra

framför mig

 

Du vill inte veta

att jag gråter mig till sömns varje natt

för att jag vet att det aldrig kommer att bli Vi

för att ditt hjärta finns hos någon annan

för att du inte vill dela ditt liv med mig

 

Du vill inte veta

att jag ser dig i varje dröm 

att jag hjälper dig där

finns hos dig där

stöttar dig där

liksom här

 

Men kanske vill du veta

att jag inte ens får dig i mina drömmar

att du inte ens vill ha mig där

röra vid mig

kyssa mig

älska mig




Fri vers av Bissen
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-06 22:40



Bookmark and Share


    Collection
Vacker, men ändå bitter. Jag älskar den! Jag hoppas att ditt hjärta kan läcka från det.
2007-12-17

  systra
ONT!!!!
Vackert eller vad säger man, hemskt... Förstående...Mycket väl formulerad text där man känner frustrationen, som jag tror de flesta någon gång dessvärre har eller måste gå igenom..
*Kramar om i mörkret*
2007-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen