Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skärvor av helhet

 

omöjligt att se
en människa hel

varje möte
en ynka liten del

inget ansikte sin fulla bild
för ögats smala horisont


skärvor av helhet
får mig längta efter mer

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-01-29 14:56



Bookmark and Share


  Rachel Roth
endast den som är hel kan se helt...
så måste det vara
fin text som öppnar upp för den
insikten som påverkar alla våra möten
2008-02-01

    ej medlem längre
Va fint du skriver vännen!
Länge sen. Hoppas allt är väl med dig?
2008-01-29

  Larz Gustafsson VIP
Är människor hela i dagens läge?
2008-01-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind