Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa moln

Jag blev förälskad i det du gav mig

Blev kär i det vi fann i varann

Men de rosa molnen seglade bort

Tryggheten försvann i intet

Min hjärna krampade i chocktillstånd

Jag kämpade in i det sista

Försökte chanslöst hålla fast i det som var

Försökte tvinga tillbaks omtanken från dig


Jag stred mot tiden

mot omöjligheten

mot dig

och mot mig

 

Hos dig fann jag en tvillingsyster

för en stund

Men stunden gick vidare till det förflutna

och vår tid gick vilse i minnet

 

Kvar finns bara ett tomrum emellan oss


Kära syster

Du är mig ännu så nära

men ändå så långt bort

 




Fri vers av Bissen
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-07 00:43



Bookmark and Share


  the_qeen
vackert skrivet
2008-02-07

    Porslinsdockan
och det är det som gör det så äkta och trovärdigt vill jag också tillägga
2008-02-07

    Porslinsdockan
DU skriver så vacker,insiktsfullt,ärligt att det gör ont...
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen