Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Nattviols skafferi, juni 2004


Krampaktig längtan


Klänger krampaktigt fast
vid sitt fasta ankare
det mörka rädslorummet
trist och avgränsat

Kärlekens utmanande vidder
skrämmer henne

En krampaktig längtan
tjuvspanar oavbrutet
genom gluggöppningen
på sitt trånga kyffe

Ut dit går blicken
mot den skrämmande
frestande kärlekens rymder...




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-15 21:29



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ångest i de här raderna!
Kanske någon som blivit
sargad av kärleken....
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind