Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur skafferiet, juni 2004


Planetvärlden


Rumtidens långsamma gång
materiens tyngd och tröghet
tvingar rastlös själ dra ner på takten
och vandra med små små steg

Planetvärldarna -
utmärkta verklighetsstudios
för sakta skapande av idéverk
från slottsbyggen i sandlådan
till pyramider och rymdresor

Tidens långsamma gång
bör hanteras varligt
av rastlösa själar
i utveckling




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-16 13:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
JAAAA! SUVERÄNT!
Universum väntar!!!
2008-02-16

  Hildegun Relefors
Läser din dikt högt och njuter av att forma dina ord i munnen. Vackert bra!
2008-02-16
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind