Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...men en sak vet jag... Jag vill att det ska bli bra för oss båda...


Delvis delad...

En del av mig vill att du ska skratta bort det

en del av mig avskyr verkligen när du gör det


En del av mig önskar att du tog mig på blodigaste allvar

en del av mig känner mig bara löjlig

ifall du skulle göra det

 

Men resten av mig önskar att du bara skulle tänka efter

fundera på vad jag verkligen menar

och förstå att det kan ligga en sanning i det jag säger

eller bevisa motsatsen

Och jag vill att du ska förstå

att jag inte skulle säga någonting alls

om jag inte så starkt önskade

att allt ska bli bra mellan oss




Fri vers av Bissen
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen