Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Vandring över Jordmodern

 

vandrar sorglös
över blommande fält
av glänsande vallmo

platån där borta skimrar
speglar smältvattnet
från höga källor

i dolda kratrar bor
gnyende urtidsdjur
bidande sin tid

Urmoderns tunga suckar
hörs från marken

hon slocknar aldrig
snidar sig konstfärdigt
i nya former

ständigt födande
i en sagolik slingrande
livsmosaik

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-01 12:48



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Enastående!!!
Ett fantasifullt
mästerverk!!!!!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind