Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Ordsaldo noll


språkbanken tömd
ekar bara ihåligt

becktomt i kassavalvet
inte en ordsekin
inte minsta fånrim

kanske blev jag rånad
av en skymningens
smygande ordsnyltare

hjärnans vindlande grå
lika inspirerade
som maskar i koma

längtar vandringar
över fantasins
bördiga marker

hallå idémotor
- varför har du
övergett mig?!




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-01 12:52



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Oj vad vad bra beskrivet!!!
Den dagen hittade nog
orde tillbaka!!!
Suveränt poetat!!!
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind