Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Tårflöden


först den mjuka gråten
glesa stilla tårar
droppar långsamt ur ögats djup

sedan mellangråten
tårar flödar stadigt
ansiktet förvrids i grimaser

sist den stora gråten
brutal, skoningslös
sliter en i stycken
kroppen dubbelvikt på golvet

insidan söndertrasad
tills man drunknar
i sitt eget tårflöde




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-01 12:58



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Bra poetat som bara den!
men förtvivlans tårar kan aldrig bli patetiska
tycker inte jag....
2008-03-01
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind