Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Varandet


inom lyckan över något utanför
gömmer sig lyckan över något innanför

lyckan över varandet
livets gåtfulla inre puls

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-03 18:06



Bookmark and Share


  Rachel Roth
så är det...det yttre är reflekterat i det inre och viseversa
2008-03-03

  Carola Zettergren
SUVERÄNT!!!
2008-03-03
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind