Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Fånga tanken


fångade tanken
innan den fångade mig

fångade formerna
bilderna, orden
innan de
blev till mönster

kraftfält
rullandes in
i medvetandet


energivågor
formförintelse
stillhet




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-04 10:39



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Den skapande
kraften!!så snyggt poetat av dig!!!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind