Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Ett Annat Land



Innanför begärens skrikiga krav
finns ett annat land

Bortom egots  skräniga marknadsplats
finns landet med de vida fälten
de djupa skogarna och de höga bergen

Landet av tystnad, av samförstånd
där sanningens friska källor
porlar mjukt och stillsamt

Landet där kärleken bor
den sortens kärlek
som inte frågar efter utbyte

Det villkorslösa landet
där givandet är den enda kraften

Om jag ändå  hittade dit
lite oftare




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-04 10:45



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Oj vad klokt och vackert poetat!!!
Dunderapplåd!!!!!
2008-03-04
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind