Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från skafferiet, maj 2004


Fri i nuets form


timlös
tidlös

ljuvliga avskildhet

låt mig stöpas
fri
i nuets form


i ständig förändring

kärnan intakt




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 99 gånger
Publicerad 2008-03-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind