Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte från samma himmel


allt var ett misstag

vi kommer inte från samma himmel
du och jag
inte ens från samma helvete

vi bara delade samma himmel
ett tag
och samma helvete


nu reser jag
till min egen himmel
där jag hör hemma

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 23:00



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Å den var kärnfull och
UNDERBAR!!!!
2008-03-11
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind