Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När beslutet är taget


det skönaste lugn
infinner sig
när beslutet är taget

bye bye beslutångest
min vilja har fallit på plats nu

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-10 23:01



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jaaa vad skönt med hög igennkänningsfaktor
så bra poetat!!!
2008-03-11

    sleepwalking
Underbar text
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind