Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aldrig mer radiotystnad


det är mörkt ute
och genom mina persienner faller ljuset från gatlyktan in
jag har tänt värmeljus
och de flämtar
likt det älskande paret i sängen

lakanen är fuktiga
dina ögon mörka
våra fingrar stryker välbekant hud

vi ska inte bråka mer
viskningar, så tysta
knappt sagda
mot mjuk hud
sträva hår
hungriga munnar

om du visste hur vansinnigt jag älskar
skulle du gå
och du visste hur vansinnig du gör mig
skulle du skratta
sen gå

säg att du är min
efter en veckas tystnad
vi är sams
nakna
hungriga
säg att du är min

när ljusen brunnit ut
ditt vackra huvud på mitt bröst
svårt att andas, jag vill ha det så
jag älskar dina mörka ögon
aldrig mer radiotystnad
viskar jag till ditt drömdfyllda huvud
din sömntunga kropp

lämna mig aldrig igen




Fri vers av kärleksbarn
Läst 423 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-10 23:59



Bookmark and Share


  Nioma Trey
om du visste hur vansinnigt jag älskar
skulle du gå
och du visste hur vansinnig du gör mig
skulle du skratta
sen gå

Underbart att lasa! Den biten kanns verkligen. Den radslan som alltid finns dar, radslan for att vara pa riktigt. Att vara for pa riktigt...

(Och vad fanigt det kanns att personen som kommenterat innan ocksa har kopierat ut samma bit och skriver utan prickar over bokstaverna...)
2008-08-06

    ej medlem längre
ooo, sadar kanner ju jag ocksa och det ar sa skont att lasa


\"om du visste hur vansinnigt jag älskar
skulle du gå
och du visste hur vansinnig du gör mig
skulle du skratta
sen gå\"
2008-03-19
  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn