Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004. Ja, drömma kan man ju... ;)


Män, grodor och kyssar


varje gång jag blev kär i en man...  grodman...
trodde jag det grodlika i honom
skulle förvandlas till prinslikt
av en kyss eller två

att han skulle bli den rätte
den underbare
den alltid ömsinte

men varje gång förblev mannen en groda
hur mycket jag än kysste honom

i ett särdeles bedrövligt fall
muterade mannen till träskpadda
och som alla vet
kan man inte tala med träskpaddor
om oceaner

dessa padd-djur...  mansdjur...
känner endast ett nöje
att dra ner allt
på sin egen träsklika nivå


när ska den grodprins dyka upp
som med en enda kyss
förvandlas till den
jag alltid sökt




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 135 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-12 07:25



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jaaa sånt har man ibland funderat på!!!!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind