Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004. Ombearbetad


Begär


behoven svider
anden söker

ständigt hungrig
ständigt på jakt

får aldrig nog


begärens obehag
som hungriga vargar
i hälarna




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 146 gånger
Publicerad 2008-03-12 07:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är ett ohyggligt lidande.

\"...som jagar och jagar och aldrig lämnar nån ro\" (U Lundell)
2008-03-12
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind