Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gubbmaffians mödom

hur penetrerar jag på bästa sätt gubbmaffians tjocka hinnor?
Blair och Bush finns representerade på insitutionen
och jag måste belägras av dom på daglig basis
dom ligger så långt från min världsbild
och jag förväntas kunna veta hur de ska behagas
så att de ska godkänna mig

om de vill kan de så lätt hindra mig och slå ner mig
till ingenting

till ett misslyckat försök med saftiga studieskulder

på ett litet kick kan de avgöra min framtid
och tusen andras

hur ska man tillfredställa deras ljusskygga viljor?
Hur vet man vad dom vill ha?

Jag vet i alla fall att jag inte är en sån dom vill ha
skulle aldrig ha yttrat mig

för så penetrerar man inte deras slemmiga hinnor




Fri vers av Arwen
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-03-12 22:57



Bookmark and Share


  aol
så sant gillas bravo
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen