Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004


Typiska vårtecken?


Vårblommors mini-ansikten
leende mot dig i solen?

Intensiv fågelsång
som stör din skönhetssömn?

Trädens gröna prakt
dånandes in i pupillen?

Solande medvarelser
mot varenda husvägg?

Fel. Fel.

Det typiska vårtecknet är
när bussförarens vänsterarm
är brunare än högerarmen
och du bländas av ett äkta leende
där bakom ratten




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-13 08:17



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
hihihi....den här var kul och så på pricken!
2008-03-15

  Carola Zettergren
Vårligt mysig!!!!
2008-03-13
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind