Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Qvarks skafferi, april 2004


Fågelperspektiv


En människas galanta teori om näktergalen:

"När näktergalen sätter igång
då tystnar de andra fåglarna
för de får såna hemska komplex."

När denna teori nådde näktergalningarna
och resten av skogens muntra bevingade orkester
så kvittrade de:

"De där långbenta, närsynta
utan vare sig vingar eller fjädrar
och inte mycket till sångröst heller
- vilka galenpippis de är!"

För när näktergalen sjunger
då tystnar skogens fåglar
och lyssnar hänfört till
fågelssläktets egen Pavarotti




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-14 19:06



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Å så gulligt och tjusigt
på samma gång!!!
2008-03-14
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind