Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, sept 2004


Balans


Om jag ändå
kunde finna en punkt i
mitt inre
där jämvikt råder

Om jag ändå
kunde finna en tanke
som bär mig
till tystnad och ro

Om jag ändå
kunde älska varje stund
alltid vara här och nu

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-17 08:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du tipsar väl mig om du hittar balansen...jag svajar jag med...hehe
Väldigt snygg dikt!!
2008-03-17

    Maria Malm
Förhoppningsvis går önskan i uppfyllelse någon gång.
2008-03-17
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind