Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, sept 2004


Knipsa i tid



Var vaksam
på de mörka tankarna

Tveka inte!
Knipsa dem direkt
med skoningslös skärpa

Inre svarta blomknoppar
utvecklar blixtsnabbt
vassa huggtänder

Mörka tankeverk
lika livskraftiga som ljusa
döljer kväljande smärtgas
i sina sprängfyllda pistiller

Gasen förstenar dig
söver din godhet
du fångas hjälplös in
i klibbigt ångestnät

Så tveka inte!
Knipsa i tid
se stjälkarna falla
och långsamt ruttna




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-18 12:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
barnets veckopeng ej alltid räcker
till ena sax för trädgårds ansande
ibland då dagen bräcker
får det bli te ena chansande
då kanske halsen på sig sträcker
sporten som firar kransande
så själens ande sig ärligt väcker
och mot ont på ont sig skansande
2008-03-20

  © anakreon VIP
Så skapas en andlig kompost!
Dundrande applåder!
Carl-Erik
2008-03-20

  Carola Zettergren
Himla bra råd och
himla bra poetat!!!
2008-03-18
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind