Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, sept 2004


Förstelning


det var just då
      när solen smekte hans
              skuldras mjuka linjer

när solkatterna
      spelade över hans
               sovande ansikte

just då
       när hon ivrigt
              ville kyssa hans
                     ståtliga resning...


det var just då
       han slog upp
              ögonen och sa:

- Vi måste skiljas.
Jag har träffat en annan.

det var just då
       hon förvandlades
                 till sten

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 116 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 07:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
AJ och UJ
strålande poetat!!!
2008-03-20

  Michaela Dutius
En underbar kärleksdi...oj...nej en smäll i solar plexus....
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind