Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, sept 2004


Sen livsglöd


somliga träd
blir riktigt vackra
mot livets slut

ett fåtal
sprakar och glöder
in i det sista

några ytterst få träd
liksom människor
behåller livspassionen
livet ut

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-20 08:03



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Sagolikt underbart!!!
2008-03-20

  Michaela Dutius
Träd och människor- som sprakar till sista stund- det är underbart
2008-03-20

  Larz Gustafsson VIP
En del behöver inga ansiktslyftningar som Alice Timander.
2008-03-20
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind