Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En favvo i repris...


Total radering vid slutexamen


Vetenskapsmannen
är den hårdaste vägvisaren av alla

Han erbjuder varken himmel eller helvete
återfödelse eller befrielse

Han erbjuder total radering
vid slutexamen
 

Jag vandrar hellre
min egen slingrande väg
öppensinnad och kompasslös

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-23 20:46



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Tjusigt poetat!!
2008-03-24

  Gunilla VIP
Så fanns det en till.....
Fräscha tankar om \'vetenskapsmannaväldet\'.
2008-03-23
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind