Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ständigt ökande mängden kärleksdvärgar i världen...


Erotikjättar - men kärleksdvärgar


Människor i allmänhet
är urusla på att hantera
det här med kärleksrelationer

Se bara på den ständigt ökande
mängden skilsmässor i världen!


Erotik däremot
hanterar de flesta
med superb excellens

Titta bara på den ständigt ökande
mängden småttingar i världen!
För att inte tala om
den ständigt ökande mängden
lättfärdiga
med sitt omättliga begär
att få sin erotiska kompetens
bekräftad
både till höger och vänster


Så om du känner dig misslyckad
i dina kärleksrelationer
misströsta inte!

Det finns alltid en villig
älskare eller älskarinna
väntande bakom hörnet

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-24 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hmmm...eloge för en suveren titel!
Du är helt på rätt väg i dessa tankar...det är många många (framförallt män) som likställer erotik och sex med kärlek. Kommunikationsmässigt kan det bara bli pannkaka eftersom kvinnans definition av kärlek är helt annan...*L*
Det bevisar den växande mängden relationsbefrämjande/lösande böcker i världen...*L*
Kanontext!!:))
2008-03-24

  Mangal VIP
Den tål att funderas över... Lockande och dråplig titel. Fast kan inte skilsmässor vara av godo? Alla kan kanske inte utvecklas med en o samma person under ett helt liv, eller är det detta som är utmaningen?
2008-03-24

  Carola Zettergren
Mmm titeln är superb!!!!
2008-03-24

  Gunilla VIP
MEN är det inte KÄRLEK vi söker
de flesta av oss !?! :-)
2008-03-24

  Rachel Roth
...titeln är så dräpande!
2008-03-24
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind