Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta vara på din längtan

 

Ta vara på din längtan!

Den finns där
för just dig
leder dig framåt
på livsvägen

Din djupaste längtan
har andra ögon
okända för vanetänket
okända för vardagskänslan

Utanpåjaget lever
i sin inrutade box

Inomjaget
ser en större bild

Inom
finns blåkopian
till alla möjligheter

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-03-25 10:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En man förpackade sin...
2008-03-25

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind