Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje religion anser att just deras väg är den rätta. Även inom samma religion uppstår ständigt nya förgreningar, som ofta är oense sinsemellan. Inte mycket att hålla sig i när det stormar...


Religiös-lös i lekstugedrömmen

 

buddhist, jainist, hinduist, daoist?
kristen, muslim, agnostiker, ateist?

släpper tankar och känslor
fria för vinden
är utan tro
är i det som ÄR

- religionsbefriad -


fullkomlig i ögonblickets fullhet
lösgjord från felstegens bojor

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 140 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-25 10:54



Bookmark and Share


  _Mian_
\"Är i det som är.\"..något att satsa mer på, att vara här och nu och inte göra saker med tankarna i framtiden. Bra klokordsskrivet!
2008-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag håller mig i Jesus.
Han duger gott.
Det har Han bevisat. Gång på gång.
2008-03-25

  Lyckohäxan Enediel
\"fullkomlig i ögonblickets fullhet
lösgjord från felstegens bojor\"
Aaaah....suger i mig de raderna...mmm...bra!!
2008-03-25

    ej medlem längre
AMEN!!:)
Bättre än så här kan det inte sägas...*L*
Bravo!
2008-03-25

  Carola Zettergren
Så sant!!!bra reflekterat!
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind