Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reprisare igen...


Blippande hjärnor

 

Vi är folket som umgås
via ettor och nollor

Vi är folket som sitter glosögda
vid blippande dataskärmar

Vi ses som kufar
som fastnat i datornätet

Hur kan stenåldersinnet förstå
blippandets kodade budskap
hjärnor som samtalar med varandra
vårt fönster mot tusentals på planeten
Alla skatter vi finner - hur kan de ana!

Våra hjärnor sänder kodade budskap
Vi är blippande själar i skapande




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-03-25 20:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack gode gud för ettor o nollor! Annars hade jag inte träffat dig...*L*
2008-03-25

  Larz Gustafsson VIP
Men det leder ofta fram till positiv kommunikation.
2008-03-25

  Carola Zettergren
Hihi blippgenerationen!!!
sant funderat men man
kan undra vad det blir
i förlängningen.....
2008-03-25
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind