Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tala med fossil

 
förstelning
hennes slocknade ögon
granitkänslor

samtalet tickar trögt
likt kallprat
på en ödslig flygplats

en gång var de nära
en gång älskade
de varandra

men livet
har slipat och sågat
klippt och söndrat

barnen vuxna nu
ingen annan koppling
återstår


han talar med fossil


på väg hem kommer fasan
det kunde ha varit jag själv

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-27 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind