Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök till att förklara hur det känns att finna och fånga en dikt...


Diktdrakar


en dikt kom flygande
en drake med ös
jag hakade på en stund
och vi flög

diktdrakar
de dyker upp
rätt som det är
rakt ner i mitt knä

men de sliter sig så lätt
förlorade upp mot himlen igen
mer suveräna än albatrossen

och jag blir kvar på jorden
tomhänt och snopen


det är som om de äger
en sällsam egen energi
diktdrakarna i mitt liv

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-03-28 06:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Fenomenalt bra och
snyggt poetiskt beskrivet!!!
Applåd!!!
2008-03-28

  Night Soul Woman
Wow! Underbart skrivet!
*applåder*och *bokmärkes*
en favorit helt enkelt!
2008-03-28

  _Mian_
Drakpoesi som flög rätt in i eftemiddagssolen och värmde luften ytterligare några grader. :-))
2008-03-28

  drakbruden VIP
Hihihi....jag förstår precis....*L*
2008-03-28

  madigan
Förtjusande tänkt!
2008-03-28

  Rachel Roth
diktdrakar...lustigt och passande ord för just det där...
må de aldrig sluta dyka upp
du ger ordet drake en ny dimension
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind