Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte utseendet - utan inseendet

 

utseendet
är betydelsefullt
den första kvarten

sen är det
det inre utseendet
som avgör

om mötet
varar en fikastund
eller en livstid

 

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-28 19:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
SUVERÄNT VÄNNEN!!!!
2008-03-28

  Louise. J
Helt klart ett bokmärke!!
2008-03-28
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind