Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos skafferi, okt 2004. Försök att fånga ett märkligt psykologiskt krig som uppstod efter en smärtsam separation.


Hämnaren


för varje hämnd
för varje psykologiskt slag
växer min styrka

för varje illasinnat ord
du kastar på mig
för varje hatisk blick
växer min beslutsamhet


du vill knäcka mig
utplåna mig


men du glömmer min styrka
min inre glädje och kraft


gå på du - slå dig trött!


jag är seriefiguren
som alltid reser sig

du den frustrerade
som fortsätter kriga
tills du faller ihop
i en hög

knäckt

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-29 13:56



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ajajaj så kan det
bli,kännas och vara!!!!
2008-03-29
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind