Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från Zangmos samling, okt 2004


Mitt i livets ständiga förfall


Palats blir ruiner
drömmar krackelerar
kroppen degenererar

Mitt i livets ständiga förfall
fortsätter vi leva våra liv
står vi, färdas vi
med evighetsögon
och vägrar se
att allt redan är förlorat
från start

Blinda för sönderfallets
oundvikliga lag
låter vi oss födas på nytt
varje gång kärlek väcks


Står kärleken, trots allt
bortom förfallets lagar?

 




Övriga genrer av noname_realmind
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-30 12:05



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Ibland oftast ät
det nog så bara
vi har förmågan kvar att se det!!!!
2008-03-30
  > Nästa text
< Föregående

noname_realmind
noname_realmind